telefon-fax · +385 (0)22 448 128
adresa · I Ulica 1a, Prvić Luka
07.03.2016.
Memorijalni centar "Faust Vrančić" osvojio vrijedno priznanje za posebnu inicijativu u poduzetničkom stvaralaštvu STVARATELJI ZA STOLJEĆA

U hotelu Sheraton, Dubrovnik od 04. do 06.03.2016. održan je III. Regionalni summit poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe pod nazivom 300 najboljih u organizaciji Međunarodnog ekonomskog foruma Perspektive. U sklopu summita je promoviran Projekt dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi Stvaratelji za stoljeća.

Osnovni cilj održavanja summita je promocija značaja poduzetništva za sveukupni ekonomski i društveni razvoj. Paralelnim ali samostalnim Projektom dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u S i JI Europi Stvaratelji za stoljeća želi se javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pozornost na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme.